CORE GYM CLUB
hero_pattern.png

Gruppträning

Gruppträning TUNGELSTA

Vi har ett dynamiskt gruppträningschema. Detta innebär att schemat kan ändras flera gånger under pågående termin och att klasser med få deltagare kan utgå till förmån för mer välbesökta klasser. Drop-in gäller på alla klasser. Bara att dyka upp!

 


MÅN

09.00 SeniorPower, Per
16.45 Zumba Gold, Kela
17.30 Strong, Kela
18.15 Cykling, Maria
19.15 Tabata, Denise
20.05 BodyPump, Yang

TIS
09.30 SeniorPower, Denise
16.45 Zumba Kids, Kela
17.35 Styrka Cirkel, Denise
18.15 FysAttack, Carina
19.00 Step, Ullis
20.00 Sprint, Denise

ONS
06.15 Cykling Intervall 35min, Per
09.00 SeniorPower,
17.30 Core, Carina
18.15 BodyPump, Carina
19.15 BodyCombat, Yang
20.15 Zumba Fitness, Kela

TOR
09.30 SeniorPower, Per (Vh)
17.30 SpinOff, Denise
18.15 Core Rumpa, Denise
19.00 FysAttack, Carina
20.00 Yoga, Cicki

FRE
06.15 BodyPump, Carina
09.00 SeniorPower, Denise
17.15 Cykling Intervall, Per

LÖR
09.00 BodyCombat, Yang
10.00 Shape, Carina
12.00, Zumba Kids, Kela
13.00 Strong, Kela
14.00 Zumba Gold, Kela

SÖN
15.30 StyrkeFys, Michan
17.00 BodyPump, Carina
18.00 Afro, Ullis

Med reservation för eventuella ändringar.

YOGA

Med yoga tränar du både kropp och sinne med fysiska kroppspositioner som ger styrka, smidighet, balans och rörlighet genom andningsövningar och avslappning. Under klassen gör vi både dynamiska flöden och statiska positioner. Du utgår från din egen förmåga och det passar alla, både nybörjare och dig som yogat förut.
- Cicki

CORE

Ett pass med funktionell styrketräning för våra core-muskler (mage och rygg). En vältränad rygg och mage ger både bra kroppshållning och balans. Core passar utmärkt att kombinera med konditionsträning, styrketräning eller som ett enskilt träningspass. Vi använder oss av egen kroppsvikt samt vissa redskap för att göra träningen utmanande.
- Carina

StyrkeFys 

Tuff, utmanande träning där du får prova din styrka. Vi använder skivstång och olika redskap och tränar lyftteknik. Även övningar med egen kroppsvikt. Håll käft och lyft stång helt enkelt. 
- Michaela

shape

Effektiv och tuff träning för både ben, rumpa och core! Här använder vi redskap som stepbräda, hantlar och viktskiva eller enbart vår egen kroppsvikt. Du utför övningarna helt i eget tempo och inte i takt till musiken vilket gör att du kan anpassa träningen och köra så hårt du orkar och vill.
- Carina

Crosstraining

Ett utmanande styrkepass där du tränar kroppens alla muskelgrupper. Passet är upplagt i stationsträning där du tränar till pulshöjande musik som stoppas när det är dags att förflytta sig till nästa station. Redskap som tex, kettlebells, gummiband, hantlar och stepbräda används. Passet är lämpligt för både nybörjare och för de som vill ha tuff träning.  Du bestämmer själv hur mycket du tar i vid varje station.
- Per

FYS-ATTACK

Kondition och styrka för en bra fysik. Lätta övningar i ett tufft tempo!
- Carina

Slowmotion

Här kombinerar vi styrka och avslappning. Du utmanar din uthållighet, smidighet och balans genom statiska och dynamiska positioner. Tillsammans med andningsövningar når du även avslappning och mental styrka. Passar både nybörjare och vana deltagare.
- Denise

STRONG

Strong kan lättast kan beskrivas som en kombination av intervallträning, egna kroppsviktsövningar, styrka och kondition - under ledning av inspirerande musik. Musiken är en viktig del av passet och rörelserna är synkroniserade med musik och tempo vilket ger passet en hög intensitet. 
- Kela

bodycombat

I Les Mills BodyCombat släpper vi lös vår inre fiende och utmanar oss själva i en högintensiv träning med slag och sparkar från all världens olika kampsporter. Vi visualiserar vår motståndare och tar vår träning till nya höjder. BodyCombat är en förkoreograferad klass där du tränar kondition, uthållig, styrka och spänst på samma gång. Inga förkunskaper krävs och inte heller några redskap. Precis som på alla Les Mills-program släpps ny musik och koreografi var tredje månad! 
- Yang

cycling: intervall

Cycling passar både nybörjare och veteraner eftersom konditionsträningen sker på individuell nivå. I Cycling Interval tränar du intervaller på cykelsadeln i olika längder och utföranden som garanterat utmanar din konditionsnivå. Passet är uppbyggd på ett antal intervaller under vilka du uppmanas leverera maximalt i varje enskild intervall. Tack vare cykelns låga belastning på knän och leder är denna träningsform ett bra alternativ för dig som inte kan löpträna.
- Perzumba

Med inspiration från traditionell musik som cumbia, salsa, samba och merengue flätas latinska favoritrytmer ihop med danssteg som idag älskas och dansas runt om i världen. Ett dansinspirerat fartfyllt pass där du inte behöver ha några som helst förkunskaper, det är bara att följa med och njuta av festfylld musik och roliga steg.
- Kela

TABATA

Tabata skapades av den japanska forskaren Dr. Izumi Tabata och består av 20 sekunder högintensiv träning (du ska köra så hårt du kan) följt av 10 sekunders vila. Detta upprepas 8 gånger, vilket sammanlagt tar 4 minuter. Har tränar vi hela kroppen i olika övningar både med och utan redskap. Passet börjar med uppvärmning och avslutas med stretch. Alla kan vara med då övningarna utförs helt i eget tempo. 
- Denise

Seniorpower

Passet är anpassat för seniorer med fokus på kondition, styrka, rörlighet och balans. Här får du gemensam uppvärmning/enkel gympa i gruppträningssalen, stationsträning och träning i gymmet. Du får hjälp att anpassa din träning utifrån dina förutsättningar!
- Per/Denise

STRONG

Strong kan lättast kan beskrivas som en kombination av intervallträning, egna kroppsviktsövningar, styrka och kondition - under ledning av inspirerande musik. Musiken är en viktig del av passet och rörelserna är synkroniserade med musik och tempo vilket ger passet en hög intensitet. 
- Kela

cycling: Sprint

Sprint är inget vanligt cykelpass. Det är en tuff 30 minuters HIIT-träning som passar alla oavsett träningsbakgrund. Inspirerad av disciplinen Sprint inom cykelsport använder du dig av cykeln som ett verktyg, för att snabbt ta dig mot dina träningsmål. Fördelen med att träna HIIT på cykel är att tekniken är enkel att genomföra och belastningen på kroppens leder minimal. Klassen är uppbyggd på intervaller där målet är att arbeta på maximal ansträngningsnivå i varje intervall, för att sedan vila och återhämta sig innan du återupprepar intervallen. Intensiteten kan du på ett enkelt sätt justera utifrån din träningsnivå vilket innebär att du ständigt utmanar dig själv utifrån dina egna förutsättningar. Passet är baserat på den senaste forskningen kring högintensiv intervallträning (HIIT).
- Denise

dancefitness

DanceFitness är ett förkoreograferat danspass med inspiration från dansstilarna dancehall & streetdance och även klassisk aerobics. Ett pass med styrkeinslag där du endast använder kroppen som motstånd. Nivån kan anpassas utifrån dig själv vilket betyder att alla kan vara med.  Vi ser vi till att ha roligt till musik och svettas tillsammans! 
- Amanda

bodypump

Les mills BODYPUMP är styrketräning till musik som utmanar och gör dig stark. Passet är perfekt för dig som vill träna igenom hela kroppen på en time. Att BODYPUMP är enkelt gör det lätt att komma igång. Effektiviteten gör att du snabbt märker resultat, Var tredje månad byts koreografi och musik ut för att bibehålla utveckling och motivation.
- Carina / Yang

Seniorpower

Passet är anpassat för seniorer med fokus på kondition, styrka, rörlighet och balans. Här får du gemensam uppvärmning/enkel gympa i gruppträningssalen, stationsträning och träning i gymmet. Du får hjälp att anpassa din träning utifrån dina förutsättningar!
- Per / Denise

cycling: 45

Cycling passar både nybörjare och veteraner eftersom konditionsträningen sker på individuell nivå. Passet varierar mellan sittande och stående positioner samt med olika typer av motstånd. Passet inleds alltid med uppvärmning och följs därefter av enkel konditionsträning. Med hjälp av en liten ratt på cykeln kan du själv reglera hur hårt motstånd du vill ha. Cyclingpassens upplägg kan grunda sig i längre pulstoppar såväl som en jämnare intensitetsnivå. Tack vare cykelns låga belastning på knän och leder är denna träningsform ett bra alternativ för dig som inte kan löpträna.
- Maria